Wat is Radiesse®?

Onze huid ziet er gezond en jong uit door collageen. De huid is stevig en zacht door volume en elasticiteit. Maar als je ouder wordt, verliest je huid elasticiteit en zakt naar beneden.

Door het natuurlijke verouderingsproces wordt het lichaamseigen collageen geleidelijk afgebroken. Het verlies van elasticiteit in de huid zorgt voor het ontstaan van rimpels, lijntjes en een slappe huid. Hierdoor neemt de jeugdige uitstraling van je gezicht af. Dit proces kun je vertragen met fillers zoals Radiesse®.

Fillers van Radiesse® vertragen de huidveroudering
Natuurlijke lichaamseigen collageen stimulatie met Radiesse® verstevigt je huid.
Collageen in de huid neemt toe dankzij Radiesse

De ideale manier om rimpels te verminderen, is door het verloren volume te herstellen. Helaas is het vaak niet voldoende om alleen de afzonderlijke rimpels te behandelen om een jeugdig en fris uiterlijk te krijgen. Om het effect van de zwaartekracht tegen te werken en opnieuw een jonger ogende vorm te krijgen, heeft het gezicht een lift nodig. Fillers kunnen hieraan bijdragen. Met Radiesse® geef je je huid een natuurlijke lift. De unieke samenstelling van Radiesse® stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Dit zorgt voor een stevigere huid. De individuele resultaten zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, metabolisme en de behandelde zone.

De voordelen van Radiesse®

Met slechts één behandeling met Radiesse® krijg je direct en langdurig een jonger uitziende huid. De voordelen op een rij:

 • corrigeert meteen matige tot diepe rimpels
 • directe lift en herstel van de contouren
 • stimuleert de aanmaak van het natuurlijke collageen van de huid
 • langdurige verbetering van de huidkwaliteit
 • voelt zacht aan en ziet er natuurlijk uit
 • biedt resultaten die een jaar of langer aanhouden
 • maakt een eenvoudige en gemakkelijke behandeling mogelijk

FAQ’s

Wanneer kiest u voor Radiesse?

Radiesse is een populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar langdurige verbetering van volume en contouren in het gezicht. Het wordt vaak gebruikt voor het opvullen van diepere rimpels en plooien, het verbeteren van de kaaklijn en het verjongen van de handen.

Radiesse Diluted is een geschikte optie voor mensen die een subtielere verbetering van volume en contouren willen. Het wordt vaak gebruikt voor het opvullen van fijne lijntjes en het verfrissen van de huid, met resultaten die natuurlijk ogen en aanvoelen. Radiesse Diluted staat bekend om zijn biostimulatie-effect, waarbij het de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid stimuleert. Deze eigenschap helpt bij het verbeteren van de huidtextuur en het verstevigen van de huid op een natuurlijke manier.

Fillers van Radiesse® vertragen de huidveroudering

Onze huid ziet er gezond en jong uit door collageen. De huid is stevig en zacht door volume en elasticiteit. Maar als je ouder wordt, verliest je huid elasticiteit en zakt naar beneden. Dit proces ontstaat reeds vanaf 30 jaar .Door het natuurlijke verouderingsproces wordt het lichaamseigen collageen geleidelijk afgebroken. Het verlies van elasticiteit in de huid zorgt voor het ontstaan van rimpels, lijntjes en een slappere huid. Hierdoor neemt de jeugdige uitstraling van je gezicht af. Dit proces kun je vertragen met fillers zoals Radiesse®.

Radiesse®: lift en contour

Radiesse® is een injecteerbare filler die het volume opvult en matige tot diepere rimpels in je gezicht verzacht. Het liftende en verstevigende effect op de huid is direct zichtbaar. De injectable zorgt direct voor volume en stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen. Radiesse® geeft zo de strakheid en elasticiteit terug aan je huid. Je natuurlijke schoonheid komt weer volledig tot haar recht.

Fillers van hoogstaande kwaliteit

Radiesse® bestaat uit een gel met calcium microsferen. Het kwalitatief hoogstaande product zorgt voor een direct opvullend effect en de stimulans van de natuurlijke collageenaanmaak in de huid. Zowel de gel als de microsferen worden in de loop van de tijd geleidelijk, maar volledig afgebroken door je lichaam Collageen voorkomt een slappe huid

De behandeling Radiesse

Tijdens de behandeling injecteert je arts Radiesse® voorzichtig in de huid. Dit gebeurt met een dunne stompe naald (Canule) en in kleine hoeveelheden. Deze injectie biedt een direct zichtbaar effect. Bovendien stimuleert Radiesse® de aanmaak van eigen collageen in de huid. Nieuw collageen wordt in de loop van de weken en maanden na de behandeling aangemaakt. De slappe huid wordt strakker en elastischer. Na verloop van tijd breekt je lichaam zowel de gel als de microsferen geleidelijk, maar volledig af. Het nieuwe collageen blijft achter. Je huid verstevigen met Radiesse® gebeurt dan ook op natuurlijke wijze.

De effecten van Radiesse®

 • Na een injectie biedt Radiesse® een direct en liftend effect. Het kan je rimpels verzachten, de slappe huid verstevigen, het volume in je wangen herstellen en je gezichtscontouren verbeteren.
 • In de loop van de weken na de behandeling stimuleren de Radiesse® microsferen de huid om nieuw collageen aan te maken voor een zachtere en natuurlijke uitstraling.
 • Het nieuw aangemaakte collageen biedt een langdurig effect dat een jaar of langer resultaat kan geven. De individuele resultaten zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, metabolisme en de behandelde zone.
Het is altijd verstandig om met een gekwalificeerde en ervaren medische professional te overleggen voordat je een radiesse behandeling ondergaat, zodat je volledig geïnformeerd bent over de procedure, mogelijke resultaten en eventuele risico’s.

Voor en nadelen van de behandeling

Voordelen

 • Langdurige resultaten: Radiesse staat bekend om zijn langdurige resultaten, omdat het de collageenproductie kan stimuleren en langzaam wordt afgebroken in het lichaam.
 • Directe volumeverbetering: Radiesse kan direct volume toevoegen aan het behandelde gebied, waardoor het geschikt is voor het verminderen van rimpels en het verstevigen van de huid.
 • Natuurlijk uiterlijk: Door de eigenschappen van calciumhydroxylapatiet kan Radiesse zorgen voor een natuurlijk uitziend resultaat dat niet te stijf of opgeblazen is.
 • Veelzijdigheid: Radiesse kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verbeteren van de kaaklijn, het vullen van volumeverlies en het verjongen van de handen.

Nadelen

 • Mogelijke bijwerkingen: Net als bij andere fillers kunnen bijwerkingen van Radiesse roodheid, zwelling, en gevoeligheid op de injectieplaats omvatten, hoewel deze meestal mild en van korte duur zijn.
 • Niet onmiddellijke resultaten: In tegenstelling tot sommige andere fillers, kan het enige tijd duren voordat de volledige resultaten van Radiesse zichtbaar worden, aangezien het collageenstimulerende effect geleidelijk optreedt.
 • Kosten: De kosten van Radiesse-behandelingen kunnen hoger zijn dan bij sommige andere fillers, vanwege de duurzame resultaten en het volume-effect dat het biedt.
 • Risico op verharding: In zeldzame gevallen kan Radiesse leiden tot knobbeltjes of verharding op de injectieplaats, hoewel deze complicaties over het algemeen goed te behandelen zijn.

Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en onthul de natuurlijke schoonheid in uzelf!

Tarieven

3cc €450,- ipv €550
6cc €880,- ipv €1100
9cc €1250,- ipv €1650

Het kan zijn dat er na 4 maanden nog een touch up dient te gebeuren voor een optimaal resultaat.

Radiesse
1.5 cc€440