Lipfillers

Bij Imagine clinic legt onze zeer ervaren arts met zorg en expertise de nadruk op het gebruik van diverse geavanceerde technieken om een natuurlijk en op maat gemaakt resultaat te bereiken, rekening houdend met de unieke wensen en behoeften van elke cliënt.

Met speciale aandacht voor individuele behoeften streven wij ernaar om lippen te creëren die perfect passen bij de persoonlijkheid van elke cliënt.

Behandelingsverloop

Tijdens het behandelingsproces wordt er uitsluitend gewerkt met extra fijne naaldjes en spuitjes om uiterste precisie te garanderen. De toepassing van een doeltreffende verdovende crème zorgt ervoor dat de behandeling vrijwel pijnloos verloopt, waardoor onze cliënten zich comfortabel en ontspannen voelen.

FAQ’s

Wat zijn lipfillers precies?

Lipfillers zijn injecteerbare gel-substanties, bestaande uit hyaluronzuur, die worden gebruikt om de lippen voller en meer gedefinieerd te maken.

Hoe lang blijven de resultaten van lipfillers zichtbaar?

De resultaten van lipfillers zijn tijdelijk en kunnen 6 maanden tot 1 jaar aanhouden, afhankelijk van het type filler en de stofwisseling van de persoon.

Doen lipfillers pijn tijdens de behandeling?

Tijdens de behandeling kan er wat ongemak of lichte pijn optreden, bij Imagine clinic gebruiken we verdovende crèmes of injecties om het comfort te vergroten.

Zijn er risico’s verbonden aan het gebruik van lipfillers?

Net als bij elke cosmetische ingreep zijn er risico’s verbonden aan lipfillers, waaronder infectie, allergische reacties, asymmetrie en ongewenste resultaten. Het is belangrijk om naar een ervaren en gekwalificeerde behandelaar te gaan.

Kan ik mijn lipfillers laten verwijderen als ik niet tevreden ben met het resultaat?

Ja, lipfillers op basis van hyaluronzuur kunnen worden opgelost met een enzym genaamd hyaluronidase als je niet tevreden bent met het resultaat. Dit proces maakt het mogelijk om de lippen terug te brengen naar hun natuurlijke staat.
Het is altijd verstandig om met een gekwalificeerde en ervaren medische professional te overleggen voordat je een lipfillers behandeling ondergaat, zodat je volledig geïnformeerd bent over de procedure, mogelijke resultaten en eventuele risico’s.

Voor en nadelen van de behandeling

Hier zijn de voor- en nadelen van het gebruik van lipfillers:

Voordelen

  • Verbeterde lipvolume: Lipfillers kunnen zorgen voor vollere en meer volumineuze lippen, waardoor ze er jeugdiger en aantrekkelijker uitzien.
  • Verbeterde lipcontouren: Lipfillers kunnen helpen bij het definiëren van de lipranden en het creëren van een meer symmetrische lipvorm.
  • Tijdelijke resultaten: Lipfillers bieden tijdelijke resultaten, wat betekent dat je de mogelijkheid hebt om je lippen geleidelijk aan te laten verbeteren of om de behandeling te laten vervagen als je niet tevreden bent.
  • Weinig tot geen hersteltijd: Lipfillerprocedures zijn vaak minimaal invasief en hebben over het algemeen weinig tot geen hersteltijd nodig, waardoor je snel je dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

Nadelen

  • Risico op bijwerkingen: Net als bij elke medische cosmetische ingreep zijn er risico’s verbonden aan lipfillers, waaronder infectie, allergische reacties en ongewenste resultaten deze bijwerkingen zijn zeldzaam.
  • Tijdelijke resultaten: Hoewel voor sommigen de tijdelijkheid van lipfillers een voordeel is, kan het voor anderen een nadeel zijn, omdat de effecten na verloop van tijd vervagen en opnieuw moeten worden behandeld.
  • Kosten: Lipfillers kunnen een investering vergen, aangezien de kosten en duur van de resultaten van de behandeling kunnen variëren .
  • Onnatuurlijk uiterlijk: Overmatig gebruik van lipfillers of onjuist aangebrachte fillers kunnen leiden tot een onnatuurlijk uiterlijk of “duck lips”, wat niet het gewenste esthetische resultaat oplevert.

Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en onthul de natuurlijke schoonheid in uzelf!

Tarieven

Lippen €325(max 1 cc)