Over Ons

Drs. Pascal Gyselinck

Drs. Gyselinck studeerde cum laude af als arts aan de Universiteit van Gent in 1986. Na zijn afstuderen besloot hij zijn kennis verder uit te breiden en volgde hij een aanvullende opleiding als sportarts.

Gedurende 32 jaar was Drs. Gyselinck werkzaam als huisarts. Zijn toewijding en uitgebreide ervaring maakten hem geliefd bij zijn patiënten. In 2010 nam hij een nieuwe wending in zijn medische loopbaan en startte hij naast zijn huisartsenpraktijk als cosmetisch arts.

De wereld van cosmetische geneeskunde bleek een perfecte match voor Drs. Gyselinck Zijn passie voor esthetiek en zijn vaardigheden als arts zorgden ervoor dat hij al snel expertise verwierf op dit gebied. In 2018 nam hij dan ook de beslissing om zich volledig te richten op cosmetische geneeskunde.

Met meer dan 25000 succesvolle behandelingen op zijn naam, is Drs. Gyselinck uitgegroeid tot een zeer ervaren cosmetisch arts. Hij blijft zich voortdurend bijscholen en is regelmatig aanwezig op congressen in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied.

Drs. Gyselinck is een gecertificeerd cosmetisch arts KNMG, dit betekent dat hij bekwaam en bevoegd is om cosmetische handelingen te verrichten .

Drs. Gyselinck is gepassioneerd door zijn werk en streeft ernaar om zijn patiënten het beste resultaat te bieden. Zijn uitgebreide ervaring, toewijding en continu streven naar kwaliteit maken hem een betrouwbare en deskundige cosmetisch arts. Drs. Gyselinck is geregistreerd in Nederland onder het BIG registratienummer 69053442601 en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische geneeskunde)

Valérie Appels

Maak kennis met Valérie Appels, onze ervaren huidspecialist, die recent met haar deskundigheid en toewijding aan huidverzorging beschikbaar is in de kliniek.
Valérie heeft zich gespecialiseerd in het verbeteren en verjongen van de huid, waarvoor ze verschillende opleidingen en masterclass trainingen heeft gevolgd. Ze heeft ruime ervaring met het merk ZO Skin Health en Mesoestetic, waarmee ze uitstekende resultaten behaalt. Daarnaast biedt ze behandelingen aan zoals SkinPen microneedling, hoogwaardige peelings en CryoPen behandelingen.
Valérie combineert haar passie voor het vak met expertise en aandacht voor detail. Om haar kwaliteit te waarborgen is zij aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, Anbos, Skin register en de GGD.
Geïnteresseerd? Druk op deze link voor meer informatie

Imagine clinic staat voor kwaliteit

In onze kliniek voor injectables en huidverjonging kun je rekenen op kwaliteit. Cliënten ervaren onze kliniek als gastvrij, vriendelijk, professioneel en vernieuwend. We begeleiden je persoonlijk. Voor, tijdens en na de behandeling.

Hoe werkt imagine clinic?

Imagine Clinic maakt cosmetische behandelingen betaalbaar! Onze gunstige tarieven zullen je verbazen. Regelmatig hebben wij ook aantrekkelijke acties in onze kliniek.
Houd daarom de website en onze social media goed in de gaten.

Vrijblijvend Consult

Voor je een behandeling ondergaat, kun je een afspraak maken voor een uitgebreid consult. Dit consult is altijd vrijblijvend en gratis.

Tijdens een eerste consult bespreken we:

  • Welke behandeling bij jou past.
  • Wat de behandeling inhoudt.
  • De te verwachten resultaten van de behandeling.
  • Nazorg bij de behandeling.

Overweeg je een cosmetische behandeling? Wil je bijvoorbeeld minder rimpels of een energieke en frissere uitstraling? Wij geven graag advies over de behandeling die bij jou past. Weet je al naar welke behandeling je voorkeur uitgaat? Plan deze behandeling dan direct online in. Bij een eerste consult kunt u een online consult aanvragen. Bij twijfel kunt u ons ook bellen.

Wat onze klanten zeggen

Ellen Mathijssen
Ellen Mathijssen
2024-04-20
Na in het verleden meerdere klinieken te hebben bezocht ben ik terrecht gekomen bij Dr. Pascal. Pascal is een superfijne fijne arts, neemt de tijd voor je, denkt met je mee en niet geheel onbelangrijk; hij prikt uiterst voorzichtig. Een aanrader dus! Na een raidesse behandeling nu weer helemaal blij met mijn kaaklijn.
Tessa Simonis
Tessa Simonis
2024-04-09
Super goede service! Pascal is een hele lieve fijne man. Zeer kundig en blijft zichzelf ook goed ontwikkelen in de nieuwste methodes en mogelijkheden. Hij denkt goed mee en helpt me van de hoofdpijn af.
Monique van der Aa
Monique van der Aa
2024-04-08
Al jaren kom ik in volle tevredenheid. Pascal denkt zo fijn mee en laat me altijd stralend de deur uit gaan. Ik blijf nog jaren komen!
Patty Van De Ven-Van Den Abbeelen
Patty Van De Ven-Van Den Abbeelen
2024-04-08
Zeer fijne arts , legt alles goed uit en geeft ook een eerlijk advies Een echte aanrader !
Nadia Laros
Nadia Laros
2024-04-08
Hele fijne arts. Zegt eerlijk wat wel en niet mogelijk is. Stelt je op je gemak. Neemt ook de tijd. Aanrader!
Suus van Kasteren
Suus van Kasteren
2024-04-06
Altijd zeer tevreden!
Alicja Zalewska
Alicja Zalewska
2024-04-05
Al.jaren zeer tevreden over de professionele behandelingen bij dr Pascal.
Imke
Imke
2024-04-05
Heel fijn geholpen weer door Pascal. Hij neemt de tijd en luistert goed naar je wensen. Zeker een aanrader!