Wat zijn fillers?

Rimpelvullers, ook bekend als fillers, zijn injecteerbare gels die tot de categorie injectables behoren. Fillers zijn momenteel erg in trek en worden hoofdzakelijk gebruikt om oppervlakkige en diepe rimpels op te vullen. Bovendien kunnen fillers worden gebruikt om de gezichtscontouren te verbeteren. Bij Imagine Clinic hanteren we een holistische benadering van het gezicht. We maken gebruik van hoogwaardige fillers en de nieuwste injectietechnieken. Zo kunt u uw gezicht een jeugdige, frisse uitstraling geven. Ons doel is om de mooiste versie van uzelf te creëren met een natuurlijk resultaat.

Fillers zijn cosmetische injecteerbare gels op basis van hyaluronzuur die onder de huid worden ingebracht om volume te herstellen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen, en de gezichtscontouren te verbeteren.

Filler behandelgebieden

 • Rimpelbehandeling
  • Neus-lippenplooi
  • Marionet lijnen (lijnen die vanuit de mondhoeken
   naar beneden lopen)
  • Rokerslijntjes (rimpels rondom de mond)
  • Rimpels gelaat
 • Lipvergroting
 • Opvullen lipcontour
 • Wallen, kringen onder de ogen (traangoot)
 • Afhangende mondhoeken
 • Volumeherstel wangen
 • Huidverstrakking gelaat
 • Accentueren jukbeenderen
 • Verstrakken kaaklijn
 • Liquid facelift
 • Handen
 • Hals en decolleté

Wat is het resultaat van een fillerbehandeling?

Direct na de behandeling ziet u resultaat. Het cosmetische effect houdt zes tot achttien maanden aan, afhankelijk van de injectieplaats. Tijdens het consult zal de arts u hierover verder informeren.

Als het aankomt op het verkrijgen van professionele behandelingen en hoogwaardige producten, is ervaring van het grootste belang. Bij het zoeken naar de perfecte oplossing voor jouw behoeften is een op maat gemaakt behandelplan essentieel. Gelukkig bieden topkwaliteit producten en deskundige adviezen je de geruststelling die je verdient.

Het is niet alleen belangrijk om producten van topkwaliteit te gebruiken, maar ook om te kunnen vertrouwen op eerlijk advies. Een vriendelijke en natuurlijke benadering zorgt voor een veilige omgeving waarin je de resultaten kunt behalen die je wenst. Met een op maat gemaakt behandelplan en professionele begeleiding kun je met vertrouwen werken aan het bereiken van jouw schoonheidsdoelen.

FAQ’s

Is een fillerbehandeling veilig?

Het ondergaan van een filler behandeling is veilig, mits uitgevoerd door een deskundige cosmetisch arts. Bij vakkundig gebruik is de kans op complicaties in laag. Bij Imagine Clinic zijn wij gespecialiseerd in filler behandelingen. Wij hebben ruime ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste en meest veilige injectietechnieken. Bij Imagine Clinic gebruiken wij uitsluitend CE gecertificeerde fillers die onderzocht zijn op veiligheid en effectiviteit en waarin wij een ruime ervaring hebben. De fillers die wij gebruiken blijven na het injecteren op hun plek zitten en worden op termijn grotendeels afgebroken door uw eigen lichaam.

Is een fillerbehandeling pijnlijk?

Tijdens een fillerbehandeling kan er enig ongemak of een lichte pijn worden ervaren, afhankelijk van de gevoeligheid van de patiënt en het behandelgebied. Een lokale verdoving kan worden gebruikt om eventueel ongemak te minimaliseren.

Hoe verloopt het herstel van een fillerbehandeling?

Na een fillerbehandeling kan er wat roodheid, zwelling of blauwe plekken optreden, maar deze zullen meestal binnen enkele dagen vanzelf verdwijnen. Het wordt aanbevolen om directe blootstelling aan de zon, intensieve lichaamsbeweging en bepaalde medicijnen te vermijden.

Kan een filler worden verwijderd of worden opgelost?

Sommige fillers kunnen worden opgelost met behulp van een enzym genaamd hyaluronidase, wat nuttig kan zijn in geval van ongewenste resultaten of complicaties. Het is belangrijk om dit proces door een ervaren arts te laten uitvoeren.

Wat is de nazorg van een fillerbehandeling?

Na een fillerbehandeling is het belangrijk om de instructies van de behandelend arts nauwkeurig op te volgen. Dit kan het vermijden van bepaalde activiteiten, het gebruik van specifieke producten en mogelijke opvolgafspraken omvatten.

Bij wie moet ik een fillerbehandeling laten uitvoeren?

Het is van groot belang om een fillerbehandeling alleen te laten uitvoeren door een ervaren en gekwalificeerde cosmetisch arts. Bij Imagine Clinic is de arts BIG geregistreerd en heeft hij/zij de titel van cosmetisch arts KNMG. Dit garandeert de hoogste professionele standaarden voor uw behandeling.
Het is altijd verstandig om met een gekwalificeerde en ervaren medische professional te overleggen voordat je een fillers behandeling ondergaat, zodat je volledig geïnformeerd bent over de procedure, mogelijke resultaten en eventuele risico’s.

Hoe verloopt een fillerbehandeling?

 • Tijdens het consult zal onze arts de wensen en verwachtingen van de patiënt bespreken. Er wordt ook gekeken naar de geschiktheid van de behandeling en eventuele risico’s.
 • ⁠Reiniging van het behandelgebied: voorafgaand aan de behandeling wordt het behandelgebied grondig gereinigd om eventuele bacteriën te verwijderen en de huid voor te bereiden op de injecties.
 • Verdoving van de huid (indien nodig): afhankelijk van de gevoeligheid van de patiënt en het behandelgebied, kan er een lokale verdoving worden gebruikt om eventueel ongemak tijdens de injecties te minimaliseren.
 • ⁠Injectie van de filler in de gewenste gebieden: de arts zal de filler met behulp van fijne naalden of canules strategisch in de huid injecteren om volume toe te voegen, rimpels te verminderen of contouren te verbeteren.
 • Controle van symmetrie en resultaat: na het injecteren van de filler zal Drs. Gyselinck de symmetrie en het resultaat zorgvuldig controleren om ervoor te zorgen dat de gewenste esthetische doelen worden bereikt.
 • Nabehandeling instructies en advies: de patiënt krijgt na de behandeling instructies voor de nazorg, zoals het vermijden van bepaalde activiteiten of het gebruik van make-up. Daarnaast kan de arts advies geven over hoe de resultaten optimaal te behouden.
 • ⁠Opvolgafspraak voor eventuele correcties: indien nodig kan er een opvolgafspraak worden gemaakt voor eventuele bijwerkingen of correcties. Het is belangrijk om de aanbevelingen van onze arts op te volgen voor een succesvolle herstelperiode en langdurige resultaten.

Voor en nadelen van de behandeling

Voordelen

 • Direct zichtbare resultaten: Fillers kunnen direct volume toevoegen aan het behandelde gebied, waardoor rimpels worden opgevuld en contouren worden verbeterd.
 • Niet-chirurgische aanpak: Fillers bieden een niet-chirurgische oplossing voor het verbeteren van het uiterlijk, waardoor patiënten snel resultaten kunnen zien zonder langdurige hersteltijd.
 • Veiligheid: Moderne fillerformules zijn over het algemeen veilig en goedgekeurd door medische instanties voor cosmetisch gebruik.
 • Korte procedures: De behandeling met fillers kan vaak in korte tijd worden uitgevoerd, waardoor het een handige optie is voor mensen met een druk schema.

Nadelen

 • Tijdelijke resultaten: De resultaten van fillers zijn over het algemeen tijdelijk, wat betekent dat herhaalde behandelingen nodig kunnen zijn om het gewenste effect te behouden.
 • Risico op bijwerkingen: Hoewel zeldzaam, kunnen bijwerkingen van fillers roodheid, zwelling, blauwe plekken en infectie omvatten.
 • Kosten: De kosten van herhaalde fillersessies kunnen oplopen, afhankelijk van het type filler dat wordt gebruikt en de hoeveelheid die nodig is voor de behandeling.
 • Mogelijke onnatuurlijke resultaten: Overmatig gebruik van fillers of onjuiste injectietechnieken kunnen leiden tot onnatuurlijke uiterlijke veranderingen zoals een stijve uitdrukking of onregelmatige contouren.

Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en onthul de natuurlijke schoonheid in uzelf!

Tarieven

(In onze prijzen is altijd een gratis consult inbegrepen)

Voor alle andere behandelingen van het gezicht kijkt Drs. Gyselinck tijdens een persoonlijk consult samen met u wat nodig is en maakt hij een gepersonaliseerd behandelingsvoorstel. De behandelingen worden altijd persoonlijk door Drs. Gyselinck uitgevoerd.

Vaste behandelprijzen

Neuscorrectie €350 (max 1 cc)
Traangootjes €350 (max 1 cc)
Lippen €325(max 1 cc)

Variabele prijzen
De prijs van deze behandelingen is gebaseerd op de hoeveelheid, de dikte van de gebruikte filler en het behandelgebied. De fillers worden ingedeeld in twee categorieën:

 • Light Fillers: dunne fillers worden o.a. gebruikt voor lippen, corrigeren van fijnere rimpels en rokerslijntjes.
 • Structural Fillers: dikkere fillers worden o.a. gebruikt voor kaaklijn, jukbeenderen en slapen.

Houd er rekening mee dat het injecteren van fillers maatwerk is en dat de prijs kan variëren. Tijdens het consult geven wij u een exacte prijsopgave en leggen wij uit hoe deze tot stand komt.
Alle fillers die in onze kliniek worden gebruikt, zijn van de hoogste kwaliteit en uitgebreid getest op veiligheid en werkzaamheid.

Light Fillers
1cc €325
2cc €600
3cc €875
Structural Fillers
1cc €350
2cc €650
3cc €950