Plasmage

Plasma is een relatief nieuwe cosmetische behandeling die wordt gebruikt om verschillende huidproblemen op te lossen, waaronder fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, huidverslapping, en nog veel meer. De behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal apparaat genaamd een plasmage pen.

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling wordt een kleine pen met een zeer fijne naald gebruikt om elektrische pulsen af te geven aan de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid samentrekt, krimpt en uiteindelijk weer strakker wordt. Het is ook effectief bij het verwijderen van oneffenheden op de huid, zoals ouderdomsvlekken en moedervlekken.

Voordelen

 • Al na 1 sessie zichtbaar resultaat
 • Korte behandelduur
 • Snel herstel
 • Extreme precisie
 • Onder plaatselijke verdoving
 • Niet-invasief
 • Niet-ablatief

Wanneer zichtbaar

Over het algemeen kan een aanzienlijke verbetering worden bereikt met 1 of 2 behandelingen, hoewel sommige patiënten mogelijk meerdere sessies nodig hebben om de gewenste resultaten te bereiken.

FAQ’s

Wat is Plasmage en hoe werkt het voor huidverstrakking

Plasmage is een geavanceerde behandeling die gebruikmaakt van plasma-energie om de huid te verstrakken en te verjongen door de natuurlijke aanmaak van collageen te stimuleren.

Voor welke huidproblemen wordt Plasmage meestal gebruikt?

Plasmage wordt vaak gebruikt voor het verminderen van rimpels, overtollige huid, littekens, pigmentvlekken en huidverslapping op verschillende delen van het lichaam.

Zijn er bijwerkingen verbonden aan Plasmage-behandelingen?

Mogelijke bijwerkingen van Plasmage zijn roodheid, zwelling, kleine korstjes en gevoeligheid op de behandelde huid, die meestal binnen enkele dagen tot een week verdwijnen.

Hoe lang duurt het voordat de resultaten van Plasmage zichtbaar zijn?

De resultaten van Plasmage kunnen geleidelijk verbeteren in de weken tot maanden na de behandeling, naarmate de huid strakker wordt en de textuur gladder wordt.

Is er downtime nodig na een Plasmage-behandeling?

Hoewel er minimale downtime kan zijn na een Plasmage-behandeling, zoals lichte zwelling en korstvorming, kunnen de meeste mensen hun dagelijkse activiteiten hervatten binnen enkele dagen tot een week na de behandeling.
Het is altijd verstandig om met een gekwalificeerde en ervaren medische professional te overleggen voordat je een plasmage behandeling ondergaat, zodat je volledig geïnformeerd bent over de procedure, mogelijke resultaten en eventuele risico’s.

Voor en nadelen van de behandeling

Plasmage is een niet-chirurgische huidverstrakkingsbehandeling die wordt gebruikt voor huidverjonging en het verbeteren van de huidtextuur. Hier zijn enkele voor- en nadelen van Plasmage:

Voordelen

 • Huidverstrakking: Plasmage stimuleert de collageenproductie, wat kan leiden tot een strakkere en stevigere huid.
 • Huidverjonging: Het kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en huidonregelmatigheden.
 • Niet-chirurgisch: Plasmage is een niet-invasieve behandeling en vereist geen operatie.
 • Korte hersteltijd: Over het algemeen is de hersteltijd na een Plasmage-behandeling korter dan bij chirurgische ingrepen.

Nadelen

 • Roodheid en zwelling: Na de behandeling kan er tijdelijke roodheid, zwelling en korstvorming optreden.
 • Risico op bijwerkingen: Zoals bij elke procedure zijn er risico’s op bijwerkingen zoals littekens, verkleuring van de huid en infectie.Deze bijwerkingen zijn zeldzaam.
 • Meerdere sessies nodig: Voor optimale resultaten zijn mogelijk meerdere Plasmage-sessies nodig, wat de kosten kan verhogen.
 • Resultaten kunnen variëren: De resultaten van Plasmage kunnen variëren van persoon tot persoon en zijn afhankelijk van de huidconditie en het gewenste resultaat.

Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en onthul de natuurlijke schoonheid in uzelf!

Tarieven

U kunt alle tarieven hier terugvinden

Ooglidcorrectie boven €350
Ooglidcorrectie onder €350
Ooglidcorrectie boven en onder €649 (incl. verdoving)
Plasmage pigmentvlek €150
Plasmage fibroom €150
Plasmage xanthelasma (afhankelijk van de grootte) minimaal €350