Philart

Een nieuwe revolutionaire oogverjongende behandeling

PhilArt Eye is een nieuwe en unieke behandeling voor het gebied rond de ogen:

  • Oogleden (boven/onder)
  • Kraaienpootjes

Het werkt zowel voor verbetering van huidkwaliteit rond de ogen van de jonge huid als anti-aging behandeling voor de verouderde huid.

Een typisch behandelplan uit 3 initiële behandelingen met 2 ml PhilArt Eye met een tussenpoos van 2 tot 4 weken (“oplaadfase”). Daarna wordt de behandeling elke 4 tot 6 maanden herhaald (“onderhoudsfase”).

PhilArt Behandeling

Tijdens het consult neemt de arts je wensen en bijbehorende behandeltechnieken met je door en adviseert je over de beste wijze om een effectief en natuurlijk resultaat te bereiken. Je ontvangt informatie over het te verwachten effect, de mogelijke bijwerkingen en risico’s en de kosten. De arts stelt jouw individuele behandelplan op en je ontvangt een informed consent (toestemmingsdocument) met gedetailleerde informatie over de behandeling.

Om de behandeling met PhilArt zo comfortabel mogelijk te maken, zal de arts als eerste stap het te behandelen gebied verdoven met een verdovende crème. Vervolgens wordt PhilArt of PhilArt Eye in de huid geïnjecteerd met een dunne naald. Beide zijden van het gezicht worden behandeld met totaal 2 ml PhilArt of PhilArt Eye. Een behandeling duurt meestal 30 minuten en kan licht ongemak of een lichte pijn met zich meebrengen.

FAQ’s

Wat is Philart en hoe werkt het voor huidverbetering?

Philart is een polynucleotide injecteerbare gel die de huidstructuur verbetert door collageenproductie te stimuleren en de huidtextuur te verjongen.

Welke huidproblemen kan Philart behandelen?

Philart wordt vaak gebruikt om fijne lijntjes, rimpels, verslapping van de huid en littekens te verbeteren.

Hoe lang duurt het voordat de resultaten van Philart zichtbaar zijn?

De resultaten van Philart kunnen geleidelijk verbeteren in de weken tot maanden na de behandeling, wanneer collageenopbouw en huidverjonging plaatsvinden.

Zijn er risico’s verbonden aan het gebruik van Philart voor huidverbetering?

Mogelijke bijwerkingen van Philart zijn roodheid, zwelling, blauwe plekken en gevoeligheid op de injectieplaats, die meestal mild en tijdelijk van aard zijn.

Hoe vaak moet Philart worden herhaald voor langdurige huidverbetering?

Afhankelijk van het gewenste resultaat en de conditie van de huid, wordt Philart meestal in een reeks behandelingen gegeven, die vervolgens periodiek kunnen worden herhaald voor aanhoudende huidverbetering.
Het is altijd verstandig om met een gekwalificeerde en ervaren medische professional te overleggen voordat je een philart behandeling ondergaat, zodat je volledig geïnformeerd bent over de procedure, mogelijke resultaten en eventuele risico’s.

Voor en nadelen van de behandeling

Philart, een polynucleotide, wordt soms gebruikt in esthetische behandelingen voor huidverjonging en verstrakking. Hier zijn enkele mogelijke voor- en nadelen van Philart:

Voordelen

  • Huidversteviging: Philart kan helpen bij het stimuleren van collageenproductie en het verbeteren van de huidtextuur, waardoor de huid er steviger en jeugdiger uitziet.
  • Langdurige resultaten: Sommige gebruikers melden langdurige verbeteringen in huidkwaliteit en -elasticiteit na behandelingen met Philart.
  • Minder invasief: In vergelijking met chirurgische ingrepen is het gebruik van Philart minder invasief en kan het resulteren in minder downtime.
  • Veelzijdigheid: Philart kan op verschillende gebieden van het gezicht en lichaam worden toegepast voor een algehele huidverbetering.

Nadelen

  • Mogelijke bijwerkingen: Net als bij elke esthetische behandeling zijn er risico’s op bijwerkingen, zoals roodheid, zwelling, en gevoeligheid op de plaats van injectie.
  • Niet-permanente oplossing: De resultaten van Philart zijn over het algemeen niet permanent en periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om de resultaten te behouden.
  • Resultaten kunnen variëren: De effectiviteit en duurzaamheid van Philart-behandelingen kunnen van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van individuele factoren zoals huidtype en gezondheid.

Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en onthul de natuurlijke schoonheid in uzelf!

Tarieven

Hou er rekening mee dat er voor een optimaal resultaat minimaal 2 tot 3 behandelingen dienen plaats te vinden met een maand tussentijd

Philart per 2 cc€250 ipv €275